Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Δραγασάκης: Μείωση φόρων στη διετία αν ρυθμιστεί το χρέος
[Euro2day]: Δραγασάκης: Μείωση φόρων στη διετία αν ρυθμιστεί το χρέος

[Euro2day]: Δραγασάκης: Μείωση φόρων στη διετία αν ρυθμιστεί το χρέος

Αναγκαία η ρύθμιση του χρέους, για να μπορέσει η Ελλάδα να βγει στις αγορές, υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης ο τουρισμός. Το στοίχημα του Τσίπρα με τον Ανδρεάδη.

Παράθυρο για τη μείωση της φορολογίας σε βάθος διετίας και με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει η αναγκαία -όπως σημείωσε- ρύθμιση του χρέους της χώρας, άνοιξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στο πλαίσιο των εργασιών του 15ου συνεδρίου του ΣΕΤΕ.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επεσήμανε ότι είναι αναγκαία η ρύθμιση του χρέους, έτσι ώστε από την επόμενη κιόλας χρονιά η χώρα να είναι σε θέση να δανείζεται με χαμηλότερα επιτόκια, πριν επιχειρήσει το άνοιγμά της στις αγορές από το 2018.

Στο θέμα της ρύθμισης των κόκκινων δανείων, ο Γιάννης Δραγασάκης επεσήμανε πως κομβικό ρόλο για την κυβέρνηση θα έχει το θέμα του εξωδικαστικού διακανονισμού, που θα επιτρέψει τη συνέχιση της λειτουργίας των επιχειρήσεων που επιβαρύνονται με μη εξυπηρετούμενα δάνεια ή και τη μεταβίβασή τους σε νέους μετόχους, εφόσον κριθεί κάτι τέτοιο απαραίτητο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!