Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Διήμερο συνέδριο για δημόσιες συμβάσεις καινοτομίας
[Euro2day]: Διήμερο συνέδριο για δημόσιες συμβάσεις καινοτομίας

[Euro2day]: Διήμερο συνέδριο για δημόσιες συμβάσεις καινοτομίας

Στόχος του συνεδρίου είναι η προώθηση και υποστήριξη των Δημόσιων Συμβάσεων Καινοτομίας στην Ευρώπη. Θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Οκτωβρίου 2016.
Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, φιλοξενεί στην Αθήνα το 2ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για τις Δημόσιες Συμβάσεις Καινοτομίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Οκτωβρίου 2016 στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), Πειραιώς 211, Ταύρος.

Την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, τις εργασίες του συνεδρίου, θα ανοίξουν ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Αλέξης Χαρίτσης και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Αντώνης Παπαδεράκης (10:00-10:45).

Ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Κωνσταντίνος Φωτάκης, θα απευθύνουν χαιρετισμό την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου (09:00-09:45).

Στόχος του συνεδρίου είναι η προώθηση και υποστήριξη των Δημόσιων Συμβάσεων Καινοτομίας στην Ευρώπη, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!