Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Διέκοψε τη λειτουργία της η Monarch Airlines
[Euro2day]: Διέκοψε τη λειτουργία της η Monarch Airlines

[Euro2day]: Διέκοψε τη λειτουργία της η Monarch Airlines

Σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης η Monarch Airlines. Επιχείρηση “επαναπατρισμού” 110.000 πελατών της Monarch βρίσκονται σε που προορισμούς εκτός της Βρετανίας. Περίπου 300.000 μελλοντικές κρατήσεις θέσεων της εταιρείας ακυρώθηκαν.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Βρετανίας (CAA) δήλωσε σήμερα ότι η βρετανική αεροπορική εταιρία Monarch Airlines διέκοψε την λειτουργία της, αναγκάζοντας τις αρμόδιες αρχές να ξεκινήσουν μια τεράστια επιχείρηση  επαναπατρισμού δεκάδων χιλιάδων ταξιδιωτών που έχουν εγκλωβιστεί στο εξωτερικό. 

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως οι ακόλουθες εταιρείες έχουν σταματήσει να λειτουργούν και έχουν μπει σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης:

-Monarch Airlines Ltd
-Monarch Holidays Ltd (ATOL Number 2275)
-First Aviation Ltd (ATOL Number 4888) 
-Avro Ltd (ATOL Number 1939)
-Somewhere2stay Ltd

Η Monarch είναι η πέμπτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Βρετανίας και η μεγαλύτερη της χώρας που μπαίνει σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνονται στη δημοσιότητα, 110.000 πελάτες της Monarch βρίσκονται σε προορισμούς εκτός της Βρετανίας, ενώ περίπου 300.000 μελλοντικές κρατήσεις θέσεων της εταιρείας ακυρώθηκαν.

Η βρετανική κυβέρνηση ζήτησε από την CAA να προχωρήσει στη ναύλωση περισσότερων από 30 αεροσκαφών προκειμένου να επιστρέψουν στην Βρετανία, οι επιβάτες της Monarch, σύμφωνα με ανακοίνωση της Βρετανικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

“Πρόκειται για την μεγαλύτερη βρετανική αεροπορική εταιρία που διακόπτει την λειτουργία της,” δήλωσε η CAA.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!