Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 13 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Διακοπές: Πού «κρύβονται» οι ευκαιρίες του Αυγούστου
[Euro2day]: Διακοπές: Πού «κρύβονται» οι ευκαιρίες του Αυγούστου

[Euro2day]: Διακοπές: Πού «κρύβονται» οι ευκαιρίες του Αυγούστου

Μια διανυκτέρευση στη Μύκονο κοστίζει όσο μια εβδομάδα σε περιοχές όπως η Λακωνία, η Πιερία ή η Αίγινα. Πού θα βρείτε τις ευκαιρίες και πόσο κοστίζουν. Στρατηγικές αναζήτησης των ευκαιριών. Πότε έχουν τύχη τα παζάρια με τους ξενοδόχους.

Ο… «χαμός», το «αδιαχώρητο» ή το «πατείς με πατώ σε» αποτελούν τα κλισέ που συνοδεύουν τις όποιες αναφορές στην εικόνα που επικρατεί στις ελληνικές παραλίες από τα μέσα Ιουλίου μέχρι τις 20 ή 25 Αυγούστου. Κι, όμως, η κατάσταση δεν είναι απαγορευτική για τους Έλληνες παραθεριστές, που -έστω και την τελευταία στιγμή- θα αποφασίσουν να διαθέσουν ένα μικρό ποσό, έστω  για μια «τζούρα» διακοπών.
Στις γραμμές που ακολουθούν θα προσπαθήσουμε να σας κατευθύνουμε στα «ξέφωτα» όπου κρύβονται οι ευκαιρίες στο διαδικτυακό δάσος των καταλυμάτων και των τιμών.
Ποιος: Το μέγεθος του πορτοφολιού και η ευελιξία στον χρόνο του ταξιδιού καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα. Αν, απλώς, ξεμείνατε στην πόλη για διάφορους λόγους και δεν προλάβατε να κάνετε κράτηση σε κάποιο κατάλυμα, παρότι έχετε χρήματα να διαθέσετε, είναι βέβαιο ότι  θα βρείτε. Το «αδιαχώρητο» και τα «εξαφανισμένα» δωμάτια ισχύουν σε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!