Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Deutsche Bank: Κλήτευση από εισαγγελέα για τον πελάτη Ντόναλντ Τραμπ
[Euro2day]: Deutsche Bank: Κλήτευση από εισαγγελέα για τον πελάτη Ντόναλντ Τραμπ

[Euro2day]: Deutsche Bank: Κλήτευση από εισαγγελέα για τον πελάτη Ντόναλντ Τραμπ

O εισαγγελέας ζήτησε από την τράπεζα τα στοιχεία της πελατειακής σχέσης με τον αμερικανό πρόεδρο, καθώς εμβαθύνεται η έρευνα σχετικά με τη ρωσική εμπλοκή στις εκλογές στις ΗΠΑ. Συνεντεύξεις και με άλλους ανθρώπους του Λευκού Οίκου.

Η Deutsche Bank έλαβε κλήτευση από τον ειδικό εισαγγελέα Robert Mueller για με τις σχέσεις της με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, σε ένδειξη ότι η έρευνα του Mueller σχετικά με τη ρωσική εμπλοκή στις εκλογές στις ΗΠΑ έχει εμβαθύνει.

Ο Mueller ζήτησε από την τράπεζα να δώσει τα στοιχεία της πελατειακήςσχέσης με τον Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με πηγή που ενημερώθηκε για το θέμα.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η κλήτευση που ελήφθη πριν από μερικές εβδομάδες υποχρεώνει την τράπεζα να υποβάλει έγγραφα που περιγράφουν λεπτομερώς τις δουλειές με τον Τραμπ και την οικογένειά του.

Η Deutsche Bank πάντως αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Η έρευνα του Mueller φαίνεται να εισέρχεται σε νέα φάση, μετά και την παραδοχή του πρώην συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ για την εθνική ασφάλεια, Michael Flynn, για ψευδορκία στο FBI.

Η ομάδα του Mueller, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κάνει συνεντεύξεις και με άλλους ανθρώπους του Λευκού Οίκου τις τελευταίες εβδομάδες, όπως ο πρώην επικεφαλής του προσωπικού Reince Priebus, ο πρώην εκπρόσωπος Sean Spicer και ο επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας, Keith Kellogg.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!