Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: H Deutsche Bank αρνείται τις φήμες ότι εγκαταλείπει τη Wall Street
[Euro2day]: H Deutsche Bank αρνείται τις φήμες ότι εγκαταλείπει τη Wall Street

[Euro2day]: H Deutsche Bank αρνείται τις φήμες ότι εγκαταλείπει τη Wall Street

Οι τράπεζες παίζουν «μακροπρόθεσμο παιχνίδι» σχολίασε ανώτατο στέλεχος της Deutsche Bank, που ανέφερε ότι για να είναι παγκοσμίως ενεργή, η τράπεζα πρέπει να έχει ουσιαστική παρουσία στις ΗΠΑ. «Αυτό θα συνεχιστεί», επιβεβαίωσε.

Η Deutsche Bank απέρριψε τις εικασίες ότι ενδέχεται να προσπαθήσει να περιορίσει τις δραστηριότητες επενδυτικής τραπεζικής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως δήλωσε ο Alasdair Warren, επικεφαλής εταιρικής και επενδυτικής τραπεζικής στην τράπεζα για τις αναδυόμενες αγορές, η Deutsche Bank έχει παρατεταμένο μέλλον στη χώρα.

«Βρισκόμαστε όλοι σε ένα μακροπρόθεσμο παιχνίδι», επεσήμανε ο τραπεζίτης σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο CNBC. Αναφερόμενος στη σημασία μιας ενιαίας διασυνοριακής στρατηγικής, ο Warren διευκρίνισε ότι το τμήμα επενδυτικής τραπεζικής στις ΗΠΑ αποτελεί αδιαχώριστο συστατικό της γερμανικής τράπεζας.

«Έχουμε χτίσει μέσα στα τελευταία 15, 20 χρόνια, ένα παγκόσμιο franchise και αν θέλεις να είσαι παγκοσμίως ενεργός, πρέπει να έχεις ουσιαστική παρουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον ίδιο τρόπο που πρέπει να έχεις ουσιαστική παρουσία στην Ευρώπη -την οποία σαφώς έχουμε- και ουσιαστική παρουσία στην Ασία», υποστήριξε.

«Αυτό θα συνεχιστεί», επιβεβαίωσε ο τραπεζίτης, σύμφωνα με το διεθνές δίκτυο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!