Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: ΔΕΘ: Συνδιοργανώνει την έκθεση «Agrothessaly»
[Euro2day]: ΔΕΘ: Συνδιοργανώνει την έκθεση «Agrothessaly»

[Euro2day]: ΔΕΘ: Συνδιοργανώνει την έκθεση «Agrothessaly»

Στη νέα έκθεση θα συμμετέχουν εταιρείες του αγροτικού κλάδου, θα παρουσιάζονται όλες οι τελευταίες τάσεις στην αγροτική επιχειρηματικότητα, ενώ θα πραγματοποιείται πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και επιδείξεων.

Τις προοπτικές να αναδειχθεί στη σημαντικότερη περιφερειακή έκθεση της χώρας έχει η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία, «Agrothessaly», που θα διοργανώσουν από κοινού η ΔΕΘ-Helexpo και ο δήμος Λαρισαίων από την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Αυτό τόνισε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την Agrothessaly, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου του 2017 και είναι προϊόν του επανασχεδιασμού της Πανελλήνιας Γεωργικής, Κτηνοτροφικής, Περιβαλλοντικής Έκθεσης Λάρισας, που διοργανώνεται εδώ και 20 χρόνια από τον τοπικό δήμο.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Απόστολος Καλογιάννης, σημείωσε πως η Λάρισα βρίσκεται μπροστά στο εφαλτήριο ενός άλματος και σε αυτό θα συμβάλλει και η στρατηγική συνεργασία με την ΔΕΘ-Helexpo.

«Η συνεργασία με την ΔΕΘ-Helexpo είναι ένας ”γάμος” που θα παλέψουμε να μην διαλυθεί ποτέ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογιάννης, υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο του αγροδιατροφικού τομέα στην οικονομία της περιοχής και τονίζοντας πως στόχος του δήμου είναι κάνει τη Λάρισα τον πρώτο περιφερειακό πόλο ανάπτυξης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!