Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Οι δεσμεύσεις και τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ΗΠΑ
[Euro2day]: Οι δεσμεύσεις και τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ΗΠΑ

[Euro2day]: Οι δεσμεύσεις και τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ΗΠΑ

Τι προανήγγειλε για την οικονομία, την αναζήτηση ευθυνών για τη σημερινή κατάσταση και τους Έλληνες του εξωτερικού. Οι παρεμβάσεις για το ΔΝΤ και το ελληνικό χρέος. Η προειδοποίηση προς την Τουρκία και η αναφορά στο ΠΑΣΟΚ που συζητήθηκε.

Τελευταία ημέρα σήμερα της εξαήμερης επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και παρόλο που δεν είχε συναντήσεις σε πολιτικό επίπεδο, οι προαναγγελίες για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί η κυβέρνησή του, εφόσον κερδίσει τις επόμενες εκλογές η ΝΔ, ήταν αρκετές.

Αναζητώντας την ενίσχυση του πρωθυπουργικού του προφίλ και θέλοντας να δείξει πως ο ίδιος είναι έτοιμος -ανά πάσα στιγμή- να πάρει στα χέρια του τη διακυβέρνηση της χώρας, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέσω των δημόσιων παρεμβάσεών του (ομιλίες και συνεντεύξεις), έδωσε ένα σαφές στίγμα των προθέσεών του, χρησιμοποιώντας μάλιστα εν πολλοίς την ίδια γλώσσα με το εσωτερικό της χώρας.

Έτσι, αναφέρθηκε σε τέσσερις συγκεκριμένες δεσμεύσεις που θα εφαρμόσει στην περίπτωση που διαδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία:

1. Τη Συμφωνία Αλήθειας που εξήγγειλε στη Θεσσαλονίκη και προϋποθέτει συγκεκριμένες δομικές μεταρρυθμίσεις, αποκατάσταση του τραπεζικού συστήματος και διαφορετική δημοσιονομική πολιτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!