Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Deloitte: Το στοίχημα της κινητικότητας που πρέπει να κερδίσουν οι «έξυπνες» πόλεις
[Euro2day]: Deloitte: Το στοίχημα της κινητικότητας που πρέπει να κερδίσουν οι «έξυπνες» πόλεις

[Euro2day]: Deloitte: Το στοίχημα της κινητικότητας που πρέπει να κερδίσουν οι «έξυπνες» πόλεις

Η εξειδικευμένη ανάλυση δεδομένων και νέων τάσεων, το κλειδί για τη μετακίνηση του μέλλοντος, αναφέρει έρευνα της Deloitte.

Έχοντας μελετήσει διεξοδικά δεδομένα και τάσεις από πόλεις σε όλο τον κόσμο, τις αλλαγές που διαδραματίζονται στις αστικές συγκοινωνίες και τον τρόπο που κινούνται άνθρωποι και αγαθά, η Deloitte μέσω της έκθεσης «City Mobility Index», παρουσιάζει μια σε βάθος ανάλυση για τον τρόπο με τον οποίο η ηγεσία των πόλεων θα προετοιμάσει το έδαφος για το μέλλον της βιώσιμης μετακίνησης.

Μετρώντας την απόδοση της αστικής μετακίνησης

Σύμφωνα με την έκθεση, οι βασικοί πυλώνες στους οποίους οι αρμόδιοι θα πρέπει να εστιάσουν είναι τρεις και πάνω σ’ αυτούς θα μπορέσουν να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν ένα δομημένο σχέδιο που θα αντιλαμβάνεται και θα αναλύει αποτελεσματικά τις συνθήκες, τα δεδομένα της κάθε πόλης, καθώς και τις τάσεις που θα ορίσουν το μέλλον της μετακίνησης.

1. Απόδοση και ανθεκτικότητα: Αναμαρτήτως του δεδομένου ότι τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πρέπει να είναι γρήγορα και συνεπή στις ανάγκες του κοινού, η έρευνα υπογραμμίζει ως εξίσου σημαντικό, οι πόλεις να συνδυάζουν ένα καλό οδικό δίκτυο με εναλλακτικούς, ασφαλείς και ολοκληρωμένους τρόπους μεταφοράς, εξασφαλίζοντας έτσι την ελαχιστοποίηση της κυκλοφοριακής συμφόρησης – και συνεπώς των αέριων ρύπων – καθώς και τη μείωση στη διάρκεια των μεταφορών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!