Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Δεκατρείς Ελληνες startuppers σε μεγάλη έκθεση στο Όστιν
[Euro2day]: Δεκατρείς Ελληνες startuppers σε μεγάλη έκθεση στο Όστιν

[Euro2day]: Δεκατρείς Ελληνες startuppers σε μεγάλη έκθεση στο Όστιν

Πρώτη επίσημη ελληνική συμμετοχή σε μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις στον πλανήτη, με περισσότερους από 100.000 επιχειρηματίες, επενδυτές και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο. Τα προφίλ των ελληνικών συμμετοχών.

Δεκατρείς από τις καλύτερες ελληνικές startups ταξίδεψαν στο Ωστιν του Τέξας, μέσω της πρωτοβουλίας #DigitalGreece του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, για να λάβουν μέρος στη μεγάλη έκθεση καινοτομίας, τεχνολογίας και επιχειρήσεων, SXSW2019 (8-17 Μαρτίου).

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη ελληνική συμμετοχή σε μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις στον πλανήτη, με περισσότερους από 100.000 επιχειρηματίες, επενδυτές και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό ότι, σε προηγούμενες διοργανώσεις της SXSW έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο παγκόσμιο επιχειρηματικό στερέωμα σημερινοί κολοσσοί της καινοτομίας, όπως το Twitter.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, με την υποστήριξη του ΥπΨΗΠΤΕ, του Hellenic Initiative, της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και με τη συνεργασία του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου και της ID-GC, οι Ελληνες startuppers παρουσίασαν τα καινοτόμα projects τους σε υποψήφιους πελάτες και επενδυτές, ήρθαν σε επαφή με εταιρείες του κλάδου τους με τις οποίες αντάλλαξαν εμπειρίες, ενώ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις στους τομείς τους, αλλά και να συμμετάσχουν στο διάλογο για τη διαμόρφωση της κοινωνίας του αύριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!