Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: ΔΕΗ: Ετοιμο το πωλητήριο 500.000 πελατών της
[Euro2day]: ΔΕΗ: Ετοιμο το πωλητήριο 500.000 πελατών της

[Euro2day]: ΔΕΗ: Ετοιμο το πωλητήριο 500.000 πελατών της

Η διοίκηση της ΔΕΗ έχει ετοιμάσει το «χαρτοφυλάκιο» με πελάτες χαμηλής και μέσης τάσης. Αναμένει τις αναγκαίες νομοθετικές ρυθμίσεις από την κυβέρνηση. Τα μεγάλα νομικά προβλήματα και η άγνωστη στάση του ΥΠΕΝ και των θεσμών.

Πωλητήριο σε 500.000 πελάτες της βάζει η ΔΕΗ σε μια προσπάθεια της να επιταχύνει τη μείωση του μεριδίου της στην αγορά λιανικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, η διοίκηση έχει έτοιμο το χαρτοφυλάκιο των καταναλωτών που ηλεκτροδοτούνται και έχουν σύμβαση προμήθειας ρεύματος με την εταιρεία και αναμένει τις αναγκαίες νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης προκειμένου να προχωρήσει ο διαγωνισμός.
Οι ίδιες πηγές θέλουν οι κατηγορίες των καταναλωτών να προέρχονται από τη χαμηλή και μέση τάση και πρόκειται για συνεπείς πελάτες ως προς την πληρωμή των λογαριασμών τους. Δεν συμπεριλαμβάνονται δηλαδή «οφειλέτες».
Ωστόσο, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το αν η ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα προχωρήσει στις απαραίτητες θεσμικές παρεμβάσεις προκειμένου να επιλυθούν σημαντικά νομικά ζητήματα και να γίνει διαγωνισμός.
Ένα από τα προβλήματα είναι με πιο τρόπο θα υποχρεωθούν αυτοί οι 500.000 πελάτες να αλλάξουν προμηθευτή ρεύματος χωρίς να έχουν εκ των προτέρων ερωτηθεί για αυτή την αλλαγή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!