Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Δευτέρα και Τετάρτη οι επόμενες συνεδριάσεις του ΣτΕ για τις άδειες
[Euro2day]: Δευτέρα και Τετάρτη οι επόμενες συνεδριάσεις του ΣτΕ για τις άδειες

[Euro2day]: Δευτέρα και Τετάρτη οι επόμενες συνεδριάσεις του ΣτΕ για τις άδειες

Σε δυο νέες διασκέψεις το Συμβούλιο της Επικρατείας εισέρχεται στην ουσία της υπόθεσης. Τη Δευτέρα η συνέχεια της εισήγησης Παπαγεωργίου. Πιθανή ψηφοφορία επί συνταγματικότητας του νόμου Παππά την ερχόμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου Νικόλαος Σακελλαρίου προσδιόρισε τις δύο επόμενες διασκέψεις κεκλεισμένων των θυρών της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες για το απόγευμα (5μ.μ.) της ερχόμενης Δευτέρας και Τετάρτης.

Η διάσκεψη της ερχόμενης Δευτέρας, η τέταρτη κατά σειρά, θα ξεκινήσει με τον εισηγητή της υπόθεσης, σύμβουλο Επικρατείας Γεώργιο Παπαγεωργίου, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρώσει την εισήγησή του, που ξεκίνησε χθες το βράδυ αλλά δεν ολοκληρώθηκε.

Ο κ. Παπαγεωργίου, όπως ήταν αναμενόμενο, τάχθηκε υπέρ της συνταγματικότητας του νόμου Παππά (νόμος 4339/2015), με τον οποίο παρακάμφθηκε το ΕΣΡ για την διαδικασία χορήγησης των τηλεοπτικών σταθμών, αλλά και υπέρ της νομιμότητας των υπουργικών κ.λπ. αποφάσεων που εκδόθηκαν σε επιταγή του εν λόγω νόμου.

Με τα την ολοκλήρωση της εισήγησης του κ. Παπαγεωργίου θα λάβουν το λόγο οι αντιπρόεδροι και σύμβουλοι Επικρατείας και θα αναπτύξουν τις θέσεις τους επι του Συνταγματικού και των άλλων ζητημάτων που έχουν τεθεί στο τραπέζι της διάσκεψης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!