Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Χατζηθεοδοσίου (ΕΕΑ): Να στηρίξουμε έμπρακτα τις επιχειρήσεις της Αν. Αττικής
[Euro2day]: Χατζηθεοδοσίου (ΕΕΑ): Να στηρίξουμε έμπρακτα τις επιχειρήσεις της Αν. Αττικής

[Euro2day]: Χατζηθεοδοσίου (ΕΕΑ): Να στηρίξουμε έμπρακτα τις επιχειρήσεις της Αν. Αττικής

«Προτείνω όλοι μας να επισκεφθούμε την Ανατολική Αττική. Πρέπει να στηρίξουμε τόσο τους κατοίκους που είδαν τις ζωές τους να πλήττονται βάναυσα σε λίγα λεπτά, όσο και τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις των περιοχών αυτών, τονίζει.

Ο πλέον άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος για να στηριχθούν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες των περιοχών της Ανατολικής Αττικής που «χτυπήθηκαν» από τις φονικές πυρκαγιές είναι να αποτελέσουν πρώτη επιλογή όλων για μια μικρή ή μεγαλύτερη απόδραση από την Αθήνα, ένα μπάνιο, ένα γεύμα σε μία από τις πολλές επιχειρήσεις που λειτουργούν εκεί. Τα παραπάνω επισημαίνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, προσθέτει ότι η παρουσία όλων στις πληγείσες περιοχές θα είναι η καλύτερη απόδειξη στήριξης στους πληγέντες αλλά και ο πιο πρόσφορος τρόπος για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν η ζωή στην κανονικότητα. Αυτό ήταν το βασικό αίτημα των επαγγελματιών και των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής Ραφήνας – Πικερμίου και Μαραθώνα, κατά τις συναντήσεις τους την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018 με αντιπροσωπεία των Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Όπως τόνισαν, η στήριξη επισκεπτών και παραθεριστών στις περιοχές της Ανατολικής Αττικής θα είναι ευεργετική τόσο για την κοινωνική ζωή όσο και για τις επιχειρήσεις.

«Προτείνω όλοι μας να επισκεφθούμε την Ανατολική Αττική, που παραμένει μια πολύ όμορφη περιοχή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!