Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Χατζηθεοδοσίου: Να αποδοθούν ευθύνες για τα ανασφάλιστα οχήματα
[Euro2day]: Χατζηθεοδοσίου: Να αποδοθούν ευθύνες για τα ανασφάλιστα οχήματα

[Euro2day]: Χατζηθεοδοσίου: Να αποδοθούν ευθύνες για τα ανασφάλιστα οχήματα

Οι εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστες περιπτώσεις συνιστούν ένα επικίνδυνο φαινόμενο στους δρόμους που δεν το αντιμετωπίζει με επάρκεια η συντεταγμένη πολιτεία, υπογραμμίζει ο Ι. Χατζηθεοδοσίου.

Σε μια τεράστια ανομία με την ανοχή της πολιτείας εξελίσσεται το θέμα των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία, ούτε εξαλείφθηκαν, ούτε μειώθηκαν αλλά αντίθετα ενδέχεται να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, τονίζει ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου.

Οι εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστες περιπτώσεις συνιστούν ένα επικίνδυνο φαινόμενο στους δρόμους που δεν το αντιμετωπίζει με επάρκεια η συντεταγμένη πολιτεία.

Το «μήνυμα» που περνούν τόσο οι ανασφάλιστοι όσο και η αδρανής πολιτεία είναι τραγικό, καθώς επιτρέπεται επί σειρά ετών η μη εφαρμογή του νόμου χωρίς ποινές.

Εάν συνεχιστεί η σημερινή διστακτική, άτολμη και τελικά μη νόμιμη συμπεριφορά τα ανασφάλιστα θα διογκωθούν ανεξέλεγκτα με ολέθριες συνέπειες.

Ο φόβος του να μη γίνει «λάθος» όπως συνέβη στα πρώτα στάδια εφαρμογής της ηλεκτρονικής διασταύρωσης, προβάλλεται, ως ο λόγος της σημερινής ατολμίας που τελικά οδηγεί στην παροχή μιας άτυπης ασυλίας στους ανασφάλιστους.

Η όλη υπόθεση όπως εξελίσσεται αποκαλύπτει τη μεγάλη αδυναμία της πολιτείας να εφαρμόσει ένα νόμο που ισχύει εδώ και 4 χρόνια. Και είναι ανήκουστο και πιθανόν παγκόσμια πρωτοπορία να μην εντοπίζονται οι ανασφάλιστοι λόγω τεχνικών προβλημάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!