Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Χάμοντ: Πιθανό η ΕΕ να επιμείνει σε μακρά παράταση του Brexit
[Euro2day]: Χάμοντ: Πιθανό η ΕΕ να επιμείνει σε μακρά παράταση του Brexit

[Euro2day]: Χάμοντ: Πιθανό η ΕΕ να επιμείνει σε μακρά παράταση του Brexit

Το μπλοκ μας στέλνει το μήνυμα ότι μόνο με συμφωνία είναι πιθανό να μας δώσει μια περιορισμένη «τεχνική» παράταση, ώστε να ολοκληρωθεί η νομική διαδικασία, σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας.

Η ΕΕ πιθανόν να επιμείνει σε μια μακρά παράταση στο Brexit αν η κυβέρνηση της ΤερέζαςΜέι ζητήσει παράταση στη διαδικασία, σημείωσε ο Φίλιπ Χάμοντ.

Χθες, το βρετανικό κοινοβούλιο απέρριψε την πρόταση για έξοδο της χώρας από την ΕΕ χωρίς συμφωνία αποδυναμώνοντας έτσι περαιτέρω την πρωθυπουργό και ανοίγοντας τον δρόμο για μια νέα ψηφοφορία, η οποία θα μπορούσε να παρατείνει το Brexit μέχρι τουλάχιστον το τέλος Ιουνίου.

“Αυτό δεν βρίσκεται υπό τον έλεγχό μας και η ΕΕ μας στέλνει το μήνυμα ότι μόνο με συμφωνία είναι πιθανό να μας δώσει μια περιορισμένη ‘τεχνική’ παράταση ώστε να ολοκληρωθεί η νομική διαδικασία. Αν δεν έχουμε συμφωνία και αν εξακολουθήσουμε να συζητάμε μεταξύ μας ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να προχωρήσουμε, τότε είναι πολύ πιθανό η ΕΕ να επιμείνει σε μια σημαντικά μεγαλύτερη περίοδο (παράτασης)”, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών του Ηνωμένου Βασιλείου σήμερα στο Sky News.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!