Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: ΧA: Στηρίξεις και αντιστάσεις για ΓΔ και FT 25
[Euro2day]: ΧA: Στηρίξεις και αντιστάσεις για ΓΔ και FT 25

[Euro2day]: ΧA: Στηρίξεις και αντιστάσεις για ΓΔ και FT 25

Γιατί είναι υπαρκτό το σενάριο διόρθωσης. Oι πρώτες «ζώνες άμυνας» για τον ΓΔ και η εικόνα στον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης. Ποια τραπεζική μετοχή υστερεί τεχνικά. Τα κρίσιμα επίπεδα για τον κλάδο

Με την προσέγγιση των 840 μονάδων στην χθεσινή συνεδρίαση, με αρωγό τη μετοχή της Coca Cola HBC η οποία σημείωσε νέο ιστορικό υψηλό και κέρδη 6,79%, η ανοδική συνέχεια της αγοράς προς τις 857 – 862 μονάδες χωρίς μια επιμέρους μικρή διόρθωση φαντάζει δύσκολη, καθώς το κλίμα στο εξωτερικό δείχνει να βαραίνει.

Στις τραπεζικές μετοχές, τα  ζευγάρια ΕΤΕ – Eurobank και Alpha Bank – Τράπεζα Πειραιώς διατηρούνται με τις δεύτερες να έχουν αυτήν την εβδομάδα καλύτερη συμπεριφορά και τις πρώτες να υποαποδίδουν. Για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, ο Γενικός Δείκτης σημείωσε κέρδη 0,97% όσο και ο δείκτης των τραπεζών, με τις μετοχές των Coca Cola HBC και Τράπεζα Πειραιώς να υπεραποδίδουν και τις ΕΛ.ΠΕ. και ΤΙΤΑΝ να υποαποδίδουν.

Βραχυπρόθεσμα, μια διόρθωση έως τα επίπεδα των 800/810 μονάδων είναι άκρως φυσιολογική εξέλιξη, χωρίς να αλλάζει κάτι στην ανοδική τροχιά της αγοράς. Η επόμενη τεχνική αντίσταση οριοθετείται από τη ζώνη τιμών των 857-862 μονάδων και παραμένει δύσκολη περιοχή, με ενδιάμεση τις 835 μονάδες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!