Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Carrefour: Αύξηση 1,1% στις πωλήσεις τριμήνου
[Euro2day]: Carrefour: Αύξηση 1,1% στις πωλήσεις τριμήνου

[Euro2day]: Carrefour: Αύξηση 1,1% στις πωλήσεις τριμήνου

Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 1,1%, ενώ οι συγκρίσιμες πωλήσεις ενισχύθηκαν 3,1%. Η Λατινική Αμερική εμφάνισε πολύ καλές επιδόσεις και αντιστάθμισε τις πτώσεις σε Γαλλία και Ασία. Η εταιρία αναμένει EBIT 2,45 δισ. ευρώ για το έτος.

Η Carrefour ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ισχυρές επιδόσεις που εμφάνισε στη Λατινική Αμερική τη βοήθησαν να αντισταθμίσει τις μειούμενες πωλήσεις στη βασική, γαλλική αγορά, καθώς και τις συνεχιζόμενες προκλήσεις στην Κίνα.

Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 1,1% σε 21,78 δισ. ευρώ κατά τους τρεις μήνες μέχρι το Σεπτέμβριο. Οι αναλυτές ανέμεναν πωλήσεις 21,7 δισ. ευρώ.

Οι συγκρίσιμες πωλήσεις, οι οποίες εξαιρούν τον αντίκτυπο από τις ισοτιμίες, τις ημερολογιακές διαφορές και τις πωλήσεις βενζίνης, ενισχύθηκαν κατά 3,1%.

Στη Γαλλία, στην οποία αντιστοιχούν παραπάνω από τις μισές δραστηριότητες της Carrefour, οι πωλήσεις υποχώρησαν 0,9% σε 10,17 δισ. ευρώ. Η εταιρία εξήγησε πως οι πωλήσεις τροφίμων αυξήθηκαν στο τρίμηνο αλλά οι τιμές της βενζίνης επηρέασαν τα έσοδα.

Οι διεθνείς πωλήσεις ενισχύθηκαν κατά 3%, με τη Λατινική Αμερική να ξεχωρίζει στις επιδόσεις. Στη Βραζιλία, όπου η οικονομία βρίσκεται σε ύφεση, οι πωλήσεις αυξήθηκαν 25%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!