Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 15 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Η Burberry ξεκινάει συνεργασία με την online πλατφόρμα Farfetch
[Euro2day]: Η Burberry ξεκινάει συνεργασία με την online πλατφόρμα Farfetch

[Euro2day]: Η Burberry ξεκινάει συνεργασία με την online πλατφόρμα Farfetch

Ανάλογες εταιρείες, όπως η Louis Vuitton και η Gucci μπαίνουν δυνατά στο ηλεκτρονικό εμπόριο για να προσεγγίσουν νεότερους πελάτες. Η Farfetch είναι πλατφόρμα όπου διατίθενται ρούχα ή αξεσουάρ από 700 μάρκες και μπουτίκ.

H εταιρεία ρούχων Burberry θα συνεργαστεί με την εταιρεία λιανικών πωλήσεων Farfetch για να διατίθενται όλα τα προϊόντα της μέσω διαδικτύου σε 150 χώρες, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η βρετανική εταιρεία.

Ανάλογες εταιρείες, όπως η LouisVuitton και η Gucci μπαίνουν δυνατά στο ηλεκτρονικό εμπόριο στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν νεότερους πελάτες. Είτε φτιάχνουν δικά τους site είτε συνεργάζονται με άλλες εταιρείες.

Η Burberry ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που υιοθέτησαν τις ψηφιακές αλλαγές στη βιομηχανία της μόδας, δοκιμάζοντας τη νέα τεχνολογία στα καταστήματα και χρησιμοποιώντας τα social media για να δείξει τις κολεξιόν της.

Σύμφωνα με το Reuters, ανακοίνωσε ότι η συνεργασία με τη Farfetch θα επεκτείνει την παρουσία της παγκοσμίως και θα κάνει όλα τα προϊόντα της διαθέσιμα.

Η Farfetch είναι μία πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν ρούχα ή αξεσουάρ από 700 μάρκες και μπουτίκ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!