Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
33 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
30 °C 10 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Η Boeing «βλέπει» αποστολές αεροσκαφών $6 τρισ. σε 20 χρόνια
[Euro2day]: Η Boeing «βλέπει» αποστολές αεροσκαφών $6 τρισ. σε 20 χρόνια

[Euro2day]: Η Boeing «βλέπει» αποστολές αεροσκαφών $6 τρισ. σε 20 χρόνια

Η μεγαλύτερη κατασκευάστρια αεροσκαφών στον κόσμο βλέπει αύξηση 4,7% στην κίνηση επιβατών τις επόμενες δύο δεκαετίες. Υπολογίζει πως τα σκάφη που θα αποστείλει αυτό το διάστημα θα ξεπεράουν σε αξία τα 6$ τρισ. για πρώτη φορά.

Η Boeing αναβάθμισε την ετήσια 20ετή πρόβλεψή της για αποστολές αεροπλάνων σε 41.030 τζετ, με αξία που για πρώτη φορά ξεπερνά τα έξι τρισ. δολάρια βάσει τιμοκαταλόγου.

Η μεγαλύτερη κατασκευάστρια αεροσκαφών στον κόσμο προέβλεψε σήμερα πως η κίνηση επιβατών θα αυξηθεί κατά 4,7% μέσα στις επόμενες δύο δεκαετίες. Το outlook είναι πιο αισιόδοξο από εκείνο που ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στο μήνα η Airbus, η οποία προβλέπει αύξηση 4,4%.

Πάνω από τα μισά αεροπλάνα που αναμένει η Boeing πως θα αποστείλει, προορίζονται για να βοηθήσουν τις εταιρίες να επεκταθούν. Η εταιρία εξήγησε πως τα υπόλοιπα, περίπου το 43%, θα χρησιμοποιηθούν για να αντικαταστήσουν λιγότερο αποδοτικά σκάφη που σταδιακά αποσύρονται.

Σχεδόν το 40% των αεροπλάνων θα πάει σε πελάτες στην Ασία, κυρίως χάρη στην τεράστια άνθηση των μετακινήσεων από αέρα στην Κίνα.

Σε γενικές γραμμές, οι προβλέψεις της Boeing και της Airbus είναι παρόμοιες, και οι δύο εταιρίες έχουν αναγκαστεί το τελευταίο διάστημα να μειώσουν τους ρυθμούς παραγωγής των μεγαλύτερων αεροπλάνων τους, λόγω της χαλάρωσης της ζήτησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!