Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Bloomberg: Συνδρομητική υπηρεσία ειδήσεων από την Apple
[Euro2day]: Bloomberg: Συνδρομητική υπηρεσία ειδήσεων από την Apple

[Euro2day]: Bloomberg: Συνδρομητική υπηρεσία ειδήσεων από την Apple

Ενσωμάτωση της εφαρμογής Texture, της οποίας η συνδρομή των 9,99 δολαρίων ανά μήνα, δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε περισσότερα από 200 περιοδικά, στην premium υπηρεσία Apple News, σχεδιάζει η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας παγκοσμίως.

Η Apple σχεδιάζει να ενσωματώσει την εφαρμογή Texture στο Apple News και να εισάγει τη δική της συνδρομητική υπηρεσία, σύμφωνα με το Bloomberg. Η κίνηση είναι μέρος της ευρύτερης ώθησης από την εταιρεία για να έχει περισσότερα έσοδα από διαδικτυακό περιεχόμενο και υπηρεσίες.

Τον προηγούμενο μήνα, η Apple απέκτησε την Texture, της οποίας η συνδρομή των 9,99 δολαρίων ανά μήνα, δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε περισσότερα από 200 περιοδικά.

H μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας παγκοσμίως ενσωματώνει την τεχνολογία της Texture και τους εργαζόμενους της στην ομάδα της Apple News, που ετοιμάζει την premium εκδοχή.

Οι υπηρεσίες έχουν γίνει εξαιρετικά σημαντικές για το μέλλον της εταιρείας.

Προς το παρόν, η Apple πουλάει συνδρομές χώρου αποθήκευσης στο iCloud και Apple Music. Παίρνει επίσης ένα κομμάτι από τις συνδρομές που πωλούνται από εφαρμογές τρίτων στο App Store.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!