Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: BlackRock: Αύξηση κερδών και υπό διαχείριση στοιχείων το τρίτο τρίμηνο
[Euro2day]: BlackRock: Αύξηση κερδών και υπό διαχείριση στοιχείων το τρίτο τρίμηνο

[Euro2day]: BlackRock: Αύξηση κερδών και υπό διαχείριση στοιχείων το τρίτο τρίμηνο

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, τα περιουσιακά στοιχεία που διαχειρίζεται η εταιρία ξεπέρασαν τα πέντε τρισ. Τα κέρδη ενισχύθηκαν σε 875 εκατ. δολάρια, αν και τα έσοδα εμφάνισαν πτώση 2,5% σε 2,84 δισ. δολάρια.

Τα περιουσιακά στοιχεία που διαχειρίζεται ο μεγαλύτερος money manager στον κόσμο ξεπέρασαν για πρώτη φορά τα πέντε τρισ. δολάρια στα τέλη του τρίτου τριμήνου, καθώς οι επενδυτές συνέχισαν να «ρίχνουν» δισεκατομμύρια σε passive funds χαμηλού κόστους. Η BlackRock εμφάνισε άνοδο στα κέρδη τριμήνου, αλλά τα έσοδά της υποχώρησαν λόγω μείωσης στις προμήθειες.

Η BlackRock ανακοίνωσε σήμερα ότι στα τέλη του τρίτου τριμήνου είχε 5,12 τρισ. δολάρια υπό διαχείριση, ποσό που αντανακλά αύξηση 13,6% σε σχέση με πέρυσι.

Οι ροές του fund στη διάρκεια του τριμήνου υπογραμμίζουν μια συνεχιζόμενη μετατόπιση στις προτιμήσεις των επενδυτών, προς funds χαμηλότερου κόστους που παρακολουθούν τις επιδόσεις δεικτών. Περίπου το 93% των μακροπρόθεσμων καθαρών εισροών ύψους 55 δισ. δολαρίων, που κατέγραψε η εταιρία στο τρίμηνο, προήλθαν από τη μονάδα ETF iShares.

Συνολικά, η BlackRock εμφάνισε κέρδη ύψους 875 εκατ. δολαρίων στο τρίμηνο, από 843 εκατ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!