Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ο ασφαλιστικός κλάδος στο επίκεντρο του ραντεβού Χατζηθεοδοσίου-Μαζαράκη
[Euro2day]: Ο ασφαλιστικός κλάδος στο επίκεντρο του ραντεβού Χατζηθεοδοσίου-Μαζαράκη

[Euro2day]: Ο ασφαλιστικός κλάδος στο επίκεντρο του ραντεβού Χατζηθεοδοσίου-Μαζαράκη

Κατά τη συνάντηση των πλευρών, αμοιβαίως, επισημάνθηκε το ενδιαφέρον για την ανάληψη κοινών δράσεων που θα ενισχύσουν τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης και αποβούν σε όφελος όσων εργάζονται στον κλάδο.

Ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου (φωτό) με τον Αντιπρόεδρο κ. Ν. Λεβετσοβίτη και τον πρόεδρο του τμήματος υπηρεσιών κ. Κ. Λάμπρου επισκέφθηκαν σήμερα τα γραφεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και συναντήθηκαν με τον πρόεδρό της κ. Δ. Μαζαράκη τον οποίο και συνεχάρησαν για την εκλογή του και την ανάληψη της προεδρίας της Ένωσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Κατά τη συνάντηση, αμοιβαίως, επισημάνθηκε το ενδιαφέρον για την ανάληψη κοινών δράσεων που θα ενισχύσουν τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης και αποβούν σε όφελος όσων εργάζονται στον κλάδο.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου βεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ε.Ε.Α. για την άμεση εκκίνηση εποικοδομητικής συνεργασίας με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, και αναφέρθηκε σε σειρά θεμάτων –προτάσεων που θα συνδράμουν στην καλύτερη λειτουργία της ασφαλιστικής αγοράς.
Επίσης εστίασε στην σημασία που έχει η συνεργασία των συντελεστών της αγοράς με στόχο την αναβάθμιση της ιδιωτικής ασφάλισης και την δημιουργία καλύτερων συνθηκών για το ανθρώπινο δυναμικό κάθε βαθμίδας που απασχολείται στον κλάδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!