Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Apple: Oι δασμοί Τραμπ κατά της Κίνας θα πλήξουν την ανταγωνιστικότητα μας
[Euro2day]: Apple: Oι δασμοί Τραμπ κατά της Κίνας θα πλήξουν την ανταγωνιστικότητα μας

[Euro2day]: Apple: Oι δασμοί Τραμπ κατά της Κίνας θα πλήξουν την ανταγωνιστικότητα μας

Ο τεχνολογικός κολοσσός καλεί την αμερικανική κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην επιβολή επιπλέον δασμών σε κινεζικές εισαγωγές.

Η Apple προειδοποίησε ότι οι περαιτέρω δασμοί με τους οποίους απειλεί η κυβέρνηση Τραμπ την Κίνα θα μειώσουν την συνεισφορά της εταιρείας στην αμερικανική οικονομία και θα πλήξουν την ανταγωνιστικότητά της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η αμερικανική κυβέρνηση δεν πρέπει να προχωρήσει στην επιβολή δασών 25% σε επιπλέον εισαγωγές κινεζικών αγαθών αξίας $300 δισ., αναφέρει η εταιρεία σε επιστολή της που δημοσιεύτηκε σε ιστότοπο της κυβέρνησης.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο τεχνολογικός κολοσσός υπενθυμίζει στην ανακοίνωση ότι πληρώνει τους περισσότερους φόρους από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στις ΗΠΑ και ότι έχει δεσμευτεί να συνεισφέρει άμεσα $350 δισ. στην αμερικανική οικονομία την επόμενη πενταετία.

Υπογραμμίζει επιπλέον ότι θα δεχόταν πλήγμα και επειδή οι κινεζικές εταιρείες δεν έχουν μεγάλη έκθεση στην αμερικανική αγορά. «Ως εκ τούτου, οι αμερικανικοί δασμοί ευνοούν τους παγκόσμιους ανταγωνιστές μας» αναφέρει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!