Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Απάντηση Κοντονή στη ΝΔ για τις πλημμύρες στη Ζάκυνθο
[Euro2day]: Απάντηση Κοντονή στη ΝΔ για τις πλημμύρες στη Ζάκυνθο

[Euro2day]: Απάντηση Κοντονή στη ΝΔ για τις πλημμύρες στη Ζάκυνθο

Τα στελέχη της ΝΔ προέβησαν σε μια άνευ προηγουμένου λασπολογική απόσειση ευθυνών με μετακύλισή τους στον σημερινό υπουργό Δικαιοσύνης, αποδεικνύοντας πόσο αδίστακτα επιδίδονται στη συκοφαντία και την ανευθυνολογία, τόνισε ο κ. Κοντονής.
«Η απόλυτη ανυπαρξία της Νέας Δημοκρατίας στις περιόδους που κυβέρνησε τη χώρα ως προς την υλοποίηση ζωτικών έργων για τη Ζάκυνθο μετατρέπεται σήμερα σε πληθωρισμό δηλώσεων και ανέξοδων καταγγελιών», ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής, απαντώντας στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τις πλημμύρες στη Ζάκυνθο.

Όπως τόνισε, «Οι τομεάρχες και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προέβησαν σε μια άνευ προηγουμένου λασπολογική απόσειση ευθυνών με μετακύλισή τους στον σημερινό Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αποδεικνύοντας το πόσο αδίστακτα επιδίδονται στη συκοφαντία και την ανευθυνολογία».

Ο κ. Κοντόνης μάλιστα κατηγόρησε τη ΝΔ ότι στον βωμό μικροκομματικών συμφερόντων, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ακόμα και τον αδόκητο χαμό ενός νεαρού συμπολίτη μας από τις πρωτοφανείς πλημμύρες που χτύπησαν το νησί της Ζακύνθου το τελευταίο Σαββατοκύριακο.

Επεσήμανε ωστόσο, ότι οι πολίτες της Ζακύνθου έχουν βιώσει πολύ καλά τη γενικευμένη αδράνεια και εγκατάλειψη από τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, έχουν βιώσει την έλλειψη ουσιαστικών υποδομών, την απουσία αντιπλημμυρικών έργων, την πλημμελή συντήρηση των οδικών δικτύων και των αποχετευτικών συστημάτων, αρμοδιότητες που ανήκουν αποκλειστικά στη δημοτική αρχή, ενώ πρόσθεσε ότι προβεβλημένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο νησί κατέχουν θέσεις αντιδημάρχων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!