Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Τι απαντά η ΕΕΙΕΠ για τους Γιατρούς Εργασίας και την εικόνα στην αγορά
[Euro2day]: Τι απαντά η ΕΕΙΕΠ για τους Γιατρούς Εργασίας και την εικόνα στην αγορά

[Euro2day]: Τι απαντά η ΕΕΙΕΠ για τους Γιατρούς Εργασίας και την εικόνα στην αγορά

Πώς περιγράφει την κατάσταση του κλάδου και τα προβλήματα η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εργασίας και Περιβάλλοντος σε επιστολή της προς το Euro2day.gr.

Επιστολή από το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Εργασίας και Περιβάλλοντος την οποία υπογράφουν η πρόεδρος Ευγενία Π. Πανταζή και ο γενικός γραμματέας Αθανάσιος Νταβέλος έλαβε το Euro2day.gr με αφορμή δημοσίευμα και την δημοσιεύει αυτούσια παραλείποντας μόνο χαρακτηρισμούς και υπαινιγμούς (περί υποβολέων κ.τλ.) που θεωρούμε ανοίκειους για το περιεχόμενο του Euro2day.gr και το επίπεδο των αναγνωστών του:

«Αγώνας δρόμου για να απαντήσουμε στα ανυπόστατα και ανυπόγραφα που δημοσιεύετε, σχετικά με την Ιατρική της Εργασίας

Προφανώς ο συντάκτης του άρθρου (…)δεν έχει ονοματεπώνυμο και φυσικά πριν δημοσιεύσει το άρθρο δεν φρόντισε να ακούσει την άποψη δύο ακόμα πλευρών, των εργαζομένων και των Ιατρών που κατέχουν την ειδικότητα Ιατρικής της Εργασίας.

Ο ίδιος ο Ανώνυμος συντάκτης του άρθρου (…) παραδέχεται ότι «και εμείς βρεθήκαμε προ εκπλήξεως όταν πληροφορηθήκαμε ότι υφίσταται η ειδικότητα Ιατρικής της Εργασίας». Προφανώς και με βάση την κοινή λογική που επικαλείστε, θα συμφωνείτε καταρχήν ότι τους εργαζόμενους πρέπει να τους εξετάζουν Ιατροί Εργασίας, όπως τους καρδιοπαθείς εξετάζει Καρδιολόγος, τους έχοντες προβλήματα ακοής ο Ωτορινολαρυγγολόγος και τις εγκύους ο Γυναικολόγος.

Συνεχίζοντας, να ενημερώσουμε ότι την τελευταία πενταετία τελείωσαν την ειδικότητα 20 Ιατροί Εργασίας και όχι 1 όπως ψευδώς αναφέρετε στον άρθρο σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!