Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
34 °C 17 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Anytime: Καινοτομεί στην ασφάλεια αυτοκινήτου με το Buy The Mile
[Euro2day]: Anytime: Καινοτομεί στην ασφάλεια αυτοκινήτου με το Buy The Mile

[Euro2day]: Anytime: Καινοτομεί στην ασφάλεια αυτοκινήτου με το Buy The Mile

Πώς οι οδηγοί που δεν κάνουν πολλά χιλιόμετρα, μπορούν πλέον να πληρώνουν λιγότερα ασφάλιστρα.

Τα «παρατράγουδα» με τα ανασφάλιστα ΙΧ που ξεπερνούσαν το 1 εκατ. οχήματα ανέδειξαν μεταξύ άλλων το βαρύ λογαριασμό που καλείται να πληρώσει ένας Ελληνας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου, με το κόστος των ασφαλίστρων να προστίθεται σε αυτό των τελών κυκλοφορίας, της φορολογικής επιβάρυνσης και της ετήσιας συντήρησης των οχημάτων.

Τι είναι το Buy The Mile και σε ποιους απευθύνεται

Στο πλαίσιο αυτό, η ασφαλιστική Anytime πρωτοπορεί, αξιοποιώντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα την τεχνολογία της τηλεματικής και προσφέροντας τη δυνατότητα κάλυψης με βάση τα χιλιόμετρα που διανύονται σε έναν χρόνο, μια ιδιαίτερα διαδεδομένη λύση ασφάλισης στο εξωτερικό.

Η λύση αυτή συμφέρει σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος έχει δυο αυτοκίνητα και χρησιμοποιεί το ένα από τα δυο λιγότερο, καθώς πληρώνει ουσιαστικά «δικαιότερα» ασφάλιστρα σε σχέση με τη χρήση που κάνει.

Tο Buy The Mile είναι η πιο οικονομική λύση για τους οδηγούς που διανύουν μικρές καθημερινές διαδρομές. Είναι το ιδανικό πρόγραμμα για τις μητέρες που κινούν το αυτοκίνητο για τα ψώνια τους και για να πάνε τα παιδιά στο σχολείο και στις δραστηριότητές τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!