Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Αντίστροφη μέτρηση για το γραφείο Κτηματογράφησης στο Γαλάτσι
[Euro2day]: Αντίστροφη μέτρηση για το γραφείο Κτηματογράφησης στο Γαλάτσι

[Euro2day]: Αντίστροφη μέτρηση για το γραφείο Κτηματογράφησης στο Γαλάτσι

Εντός των προσεχών εβδομάδων θα σταματήσει η λειτουργία του γραφείου Κτηματογράφησης στο Γαλάτσι και οι πολίτες θα πρέπει να καταθέτουν δηλώσεις στην περιοχή που βρίσκονται τα ακίνητά τους. Η πορεία του προγράμματος.

Για λίγες εβδομάδες θα λειτουργούν ακόμα τα γραφεία κτηματογράφησης στο Γαλάτσι και στην Θεσσαλονίκη που επιτρέπουν στους πολίτες να καταθέτουν δηλώσεις κτηματογράφησης από τον τόπο κατοικίας τους. Σταδιακά, και παράλληλα με τη λήξη των διαδοχικών παρατάσεων που έχουν δοθεί για τη κτηματογράφηση αρκετών περιοχών της χώρας, θα κλείνουν τα γραφεία των μελετητών που στεγάζονται σήμερα σε Γαλάτσι και Θεσσαλονίκη ώστε να διευκολυνθούν όσοι μένουν στις δύο περιοχές και έχουν ακίνητα στην περιφέρεια.

Κάθε φορά που λήγει το πρόγραμμα κτηματογράφησης (με τις παρατάσεις) θα υπάρχει περιθώριο 10 ημερών έως δύο εβδομάδων ώστε να υποβληθούν δηλώσεις από όσους δεν το έπραξαν εντός του χρονοδιαγράμματος. Όταν τελειώσει αυτή η σιωπηρή παράταση, τα γραφεία σε Γαλάτσι και Θεσσαλονίκη θα κλείνουν και οι πολίτες πρέπει να μετακινηθούν στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο (ή τα ακίνητά τους) και να καταθέσουν εκεί τη δήλωση κτηματογράφησης.

Σήμερα έληξε η τελευταία παράταση που είχε δοθεί με υπουργική απόφαση για τις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Πρέβεζας , Άρτας και Λευκάδας, καθώς και για περιοχές της Κορίνθου και της Λάρισας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!