Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ανοιξε ο δρόμος για πρόωρες κάλπες στη Βρετανία
[Euro2day]: Ανοιξε ο δρόμος για πρόωρες κάλπες στη Βρετανία

[Euro2day]: Ανοιξε ο δρόμος για πρόωρες κάλπες στη Βρετανία

Στηρίζει τις πρόωρες εκλογές στη Βρετανία ο επικεφαλής των Εργατικών μετά την παράταση για το Brexit ως τις 31 Ιανουαρίου από την Ε.Ε. “Εκπληρώθηκε ο όρος μας να φύγει από το τραπέζι το Brexit χωρίς συμφωνία, ξεκινάμε προεκλογική εκστρατεία”, δήλωσε.

Ο επικεφαλής των Εργατικών στη Βρετανία Τζέρεμι Κόρμπιν δήλωσε σε στελέχη του κόμματος σήμερα ότι ο όρος του κόμματος για να στηριχθούν πρόωρες εκλογές έχει εκπληρωθεί και ότι “θα ξεκινήσουμε την πιο φιλόδοξη και ριζοσπαστική” προεκλογική εκστρατεία.

“Συνέχεια δηλώνει ότι είμαστε έτοιμοι για εκλογές και ότι η στήριξή μας εξαρτάται από το να φύγει από το τραπέζι το σενάριο Brexit χωρίς συμφωνία”, είπε στα στελέχη της “σκιώδους” κυβέρνησης του.

“Πλέον ακούσαμε από την Ε.Ε. ότι η παράταση έχει επιβεβαιωθεί για τις 31 Ιανουαρίου, οπότε τους επόμενους τρεις μήνες εκπληρώνεται ο όρος μας να φύγει από το τραπέζι το σενάριο Brexit χωρίς συμφωνία. Θα ξεκινήσουμε την πιο φιλόδοξη και ριζοσπαστική προεκλογική εκστρατεία”, δήλωσε ο κ. Κόρμπιν.

Οι εκλογές θα είναι οι τρίτες που θα διεξαχθούν στη χώρα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η υπόσχεση του Μπόρις Τζόνσον ότι δεν θα προχωρήσει με τη συμφωνία που έκλεισε για το Brexit πριν εκλεγεί νέο κοινοβούλιο κάλυψε τους όρους που είχε θέσει ο Κόρμπιν, ότι θα έπρεπε να βγει εντελώς από το τραπέζι η πιθανότητα εξόδου από την ΕΕ χωρίς συμφωνία πριν το κόμμα συναινέσει για τις εθνικές εκλογές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!