Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 7 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 15 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Αναβαθμισμένη η ελληνική αποστολή στο GSMΑ Mobile World Congress 2018
[Euro2day]: Αναβαθμισμένη η ελληνική αποστολή στο GSMΑ Mobile World Congress 2018

[Euro2day]: Αναβαθμισμένη η ελληνική αποστολή στο GSMΑ Mobile World Congress 2018

Είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά που η Ελλάδα θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση – συνέδριο GSMΑ Mobile World Congress 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από 26 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου.

Τη συμμετοχή της ελληνικής αποστολής στη διεθνή έκθεση – συνέδριο GSMΑ Mobile World Congress 2018, ανακοίνωσαν χθες, σε κοινή συνέντευξη τύπου, το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο οργανισμός «Enterprise Greece» και ο Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).

Είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά που η Ελλάδα θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση – συνέδριο GSMΑ Mobile World Congress 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από 26 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου, ενώ φέτος, για πρώτη φορά, θα συμμετέχει και στην ειδική παράλληλη εκδήλωση 4 Years from Now (4YFN) η οποία απευθύνεται αποκλειστικά στις νεοφυείς επιχειρήσεις – startups.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς, τόνισε ότι ένας βασικός στόχος της συμμετοχής της Ελλάδας στο Mobile World Congress (MWC) 2018 είναι να αλλάξει την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, ώστε να μη θεωρείται απλά και μόνο ως ένας όμορφος ταξιδιωτικός προορισμός.

Ο κ. Παππάς ανέφερε ακόμα πως η Ελλάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί τη γεωγραφική της θέση, καθώς βρίσκεται ανάμεσα από τις αναπτυγμένες οικονομίες της Ευρώπης και τις αναδυόμενες οικονομίες της Βόρειας Αφρικής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!