Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Αυστραλία: Ανοίγει ο δρόμος για γάμους ομοφυλοφίλων
[Euro2day]: Αυστραλία: Ανοίγει ο δρόμος για γάμους ομοφυλοφίλων

[Euro2day]: Αυστραλία: Ανοίγει ο δρόμος για γάμους ομοφυλοφίλων

Η Αυστραλία θα γίνει το 26ο κράτος που θα αναγνωρίσει την ένωση ανθρώπων ίδιου φύλου. Δημοσκόπηση δεσμεύει τον Πρωθυπουργό. 61,6% των ερωτηθέντων τάχθηκαν υπέρ.

Οι Αυστραλοί ψήφισαν συντριπτικά υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων, ανοίγοντας το δρόμο για τη θέσπιση νόμου μέχρι τα τέλη του 2017, πυροδοτώντας παράλληλα τη γιορτή του ουράνιου τόξου, με τους ανθρώπους να φορούν νυφικά και κοστούμια, δηλώνοντας ότι η αγάπη τους είναι πραγματική.

Η Αυστραλία θα γίνει το 26ο κράτος που θα επισημοποιήσει την ένωσηανθρώπων ίδιου φύλου, εάν ο νόμος ψηφιστεί από το κοινοβούλιο, κάτι που αναμένεται να γίνει, παρά κάποιες αντιδράσεις της δεξιάς πτέρυγας της κυβέρνησης.

Χιλιάδες άνθρωποι στο κεντρικό πάρκο του Σίδνεϊ ξέσπασαν σε φωνές, αγκαλιάζονταν και έκλαιγαν, την ώρα που ανακοινώθηκε ζωντανά σε μεγάλη οθόνη, ότι 61,6 % των ερωτηθέντων, είπαν «ναι» στην ισότητα των γάμων, με 38,4 % κατά.

Η εθελοντική δημοσκόπηση δεν είναι δεσμευτική, αλλά ο Πρωθυπουργός δήλωσε αμέσως ότι θα εκπληρώσει τη δέσμευση να φέρει νομοσχέδιο στο κοινοβούλιο, με στόχο τη θέσπιση του νόμου μέχρι τα Χριστούγεννα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!