Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Έθνος]: Η ζωή μας θέλει χιούμορ και ασφάλεια
[Έθνος]: Η ζωή μας θέλει χιούμορ και ασφάλεια

[Έθνος]: Η ζωή μας θέλει χιούμορ και ασφάλεια


Εδώ και 25 χρόνια έχου διατυπωθεί πολλοί ορισμοί για αυτό που ονομάζουμε Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη(ΕΚΕ). Αυτό που είναι κοινώς αποδεκτό είναι πως οι εταιρείς επενδύοντας στην ΕΚΕ στην αποσκοπούν στην ενίσχυση των προσπαθειών τους για την βελτίωση και εξάλειψη κοινωνικών προβλημάτων, όπως το χαμηλό βιοτικό επίπεδο και η έλλειψη παιδείας που οδηγούν σε υποβαθμισμένη ποιότητα ζωής.

Στο πλαίσιο αυτό, η AXA Ασφαλιστική κάνει πράξη, βήμα προς βήμα, μέρα με τη μέρα, το όραμά της για έμπρακτη υποστήριξη των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας πιο ισχυρής και βιώσιμης κοινωνίας. Μετά τα προγράμματα εκπαίδευσης για την ασφαλή οδήγηση και την πρόληψη του διαβήτη, τώρα επενδύει σε θέματα πρόληψης κινδύνων που απειλούν τη ζωή μας ή εκείνη των άλλων μ’ έναν διαφορετικό και καινοτόμο τρόπο.

Με χιουμοριστικό και οικείο ύφος υλοποιεί την ανατρεπτική καμπάνια ενημέρωσης και πρόληψης ατυχημάτων #AseTisVlakeies, με κεντρικό πρόσωπο τον αγαπημένο ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου. Σε ένα εικονικό e-shop, το asetisvlakeies.gr μας θυμίζει λάθη τα οποία όλοι κάνουμε – συνειδητά ή ασυνείδητα – καθημερινά, τα οποία εμείς οι ίδιοι αναγνωρίζουμε ως «πράξεις βλακείας». «Βλακείες» που μπορεί να μας στοιχίσουν σε χρήματα, στην υγεία μας, ή ακόμα και στην ίδια μας τη ζωή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!