Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Έθνος]: Σε βαρύ κλίμα η διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
[Έθνος]: Σε βαρύ κλίμα η διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

[Έθνος]: Σε βαρύ κλίμα η διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες


Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιείται η διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), η οποία ξεκίνησε κανονικά παρά τα διάφορα «σενάρια» του διακινήθηκαν περί αναβολής του μετά από ασθένεια δύο μελών της.

Κατά τη διάσκεψη της προηγούμενης Παρασκευής δεν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί του παραδεκτού, του βάσιμου και του έννομου συμφέροντος των τηλεοπτικών σταθμών.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha και ΣΚΑΙ, καθώς και οι εταιρείες Alter Ego και «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP), έχουν καταθέσει, όμως, και νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων. Οι αιτήσεις, επικεντρώνονται στα «πόθεν έσχες» των διαγωνιζομένων.

Η συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες πραγματοποιείται και υπό τη «σκιά» της πειθαρχικής διαδικασίας εναντίον του αντιπροέδρου του ΣτΕ μετά από δημοσιεύματα για θέματα της προσωπικής του ζωής.

Νωρίτερα σήμερα, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και η Ένωση Διοικητικών δικαστών εξέδωσαν μια ιδιαίτερα σκληρή κοινή ανακοίνωση, μέσω της οποίας εκφράζουν την ανησυχία τους για την «κατάντια στην οποία διολισθαίνουν τα δημόσια ήθη».

Ολόκληρη η ανακοίνωση

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!