Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Έθνος]: ΤτΕ: Με αυξητικούς ρυθμούς τα «κόκκινα» δάνεια έως και τα τέλη του 2017
[Έθνος]: ΤτΕ: Με αυξητικούς ρυθμούς τα «κόκκινα» δάνεια έως και τα τέλη του 2017

[Έθνος]: ΤτΕ: Με αυξητικούς ρυθμούς τα «κόκκινα» δάνεια έως και τα τέλη του 2017


Εντός των στόχων που είχαν θέσει για την 30/9/2016 όσον αφορά τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα τους είναι οι ελληνικές τράπεζες, όπως αναφέρει η Τράπεζα της Ελλάδας στην πρώτη Έκθεση για τους Επιχειρησιακούς Στόχους Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα. Εκτός στόχου παραμένουν όμως τα «κόκκινα».

Oι τράπεζες έχουν επιτύχει τους στόχους που έχουν θέσει για το τέλος Σεπτεμβρίου όσον αφορά στη μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων.

Συγκεκριμένα όπως προκύπτει από την πρώτη Έκθεση για τους Επιχειρησιακούς Στόχους Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων των τραπεζών που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος, συνολικά οι τράπεζες έχουν επιτύχει τους στόχους που είχαν θέσει για την 30.09.2016 και μάλιστα κατάφεραν να τον ξεπεράσουν καθώς τα Μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα υποχώρησαν στα 106 δισ. ευρώ έναντι στόχου 106,9 δισ. ευρώ. Ο δείκτης Μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων διαμορφώθηκε το τέλος Σεπτεμβρίου στο 51% επιτυγχάνοντας ακριβώς το στόχο που είχε τεθεί.

Αντιθέτως τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαμορφώθηκαν στα 79,3 δισ. ευρώ αυξημένα κατά 1,5% σε σχέση με το ποσό – στόχο των 78,1 δισ. ευρώ που είχε τεθεί. Αντίστοιχα ο δείκτης των μη εξυπηρετούμενων δανείων παρέμεινε σταθερός στο 38% έναντι στόχου 37% που είχε τεθεί για την ίδια περίοδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!