Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Έθνος]: Τσιρώνης προς αγρότες: Σύντομα οι αποζημιώσεις για την κακοκαιρία
[Έθνος]: Τσιρώνης προς αγρότες: Σύντομα οι αποζημιώσεις για την κακοκαιρία

[Έθνος]: Τσιρώνης προς αγρότες: Σύντομα οι αποζημιώσεις για την κακοκαιρία


«Η κυβέρνηση τηρεί μέχρι κεραίας αυτά που συμφώνησαν οι αγρότες με τον πρωθυπουργό πριν από λίγους μήνες, δηλαδή τα 25 σημεία», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε σήμερα στην Πάτρα, με αφορμή την επίσκεψή του στην Αχαΐα.

Σχετικά με την καταβολή των αποζημιώσεων σε παραγωγούς που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία, ο Γιάννης Τσιρώνης είπε ότι «οι υπηρεσίες είναι σε πολύ μεγάλη ετοιμότητα για τέτοιες περιπτώσεις και όπως ενημερώθηκα από τη διοίκηση του ΕΛΓΑ, θα ανταποκριθούμε άμεσα και πολύ σύντομα θα δοθούν οι αποζημιώσεις».

Αναφερόμενος στις αγροτικές κινητοποιήσεις, ο Γιάννης Τσιρώνης τόνισε ότι η σημερινή επίσκεψή του στην Αχαΐα ήταν προγραμματισμένη από καιρό και δεν έχει να κάνει με τον αν οι αγρότες θα αποφασίσουν ή όχι κινητοποιήσεις. Όμως, όπως πρόσθεσε, «σέβομαι απόλυτα τον αγώνα των αγροτών και τα αιτήματά ανεξάρτητα αν συμφωνώ ή διαφωνώ με κάποια από αυτά, διότι αυτό έχει να κάνει με τις πολιτικές τοποθετήσεις».

Επίσης, ανέφερε ότι «απεδείχθη πως το ασφαλιστικό και το φορολογικό ήταν μια μεταρρύθμιση η οποία ήταν απολύτως αναγκαία, ώστε να είναι βιώσιμο το σύστημα και να μπορούμε να συντηρούμε την ασφάλιση και την κοινωνική προστασία, ακόμα και των ανασφάλιστων».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!