Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Έθνος]: Τουριστική έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα στην «καρδιά» του Μανχάταν
[Έθνος]: Τουριστική έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα στην «καρδιά» του Μανχάταν

[Έθνος]: Τουριστική έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα στην «καρδιά» του Μανχάταν


Στο Grand Central Terminal Station της Νέας Υόρκης θα πραγματοποιηθεί, τον Μάιο 2017, η 1η έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα, «GREEK PANORAMA», όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοργανώτρια εταιρία North Event.

Μάλιστα, για το λόγο αυτό προχώρησε στη σύσταση της Hellas North American Events Inc., η οποία θα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και προβολής στην αγορά της Β. Αμερικής, για επιχειρήσεις και φορείς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους κλάδους του τουρισμού, των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων και του πολιτισμού.

Η διοργάνωση της 1ης Έκθεσης Greek Panorama, για τον Τουρισμό, τον Πολιτισμό και τη Γαστρονομία της Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική, κεντρική αίθουσα Vanderbilt Hall του Grand Central Terminal Station στο Μανχάταν, στις 12-13 Μαΐου 2017.

Στο επιχειρηματικό πλάνο της Hellas North American Events Inc., πέραν της 1ης Greek Panorama, και μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, περιλαμβάνονται, η επικείμενη έκδοση περιοδικού για την Ελλάδα με τίτλο «Hellas Blu», η συνεργασία με το ραδιοφωνικό κανάλι Hellas FM, που εκπέμπει για όλη την ομογένεια της ευρύτερης περιοχής της Νέας Υόρκης, η περαιτέρω ανάπτυξη και επικέντρωση του ηλεκτρονικού κόμβου για την Ελλάδα GoGreeceNow.com στην αγορά της Β. Αμερικής, καθώς και πολλές ακόμη νέες και καινοτόμες υπηρεσίες που στοχεύουν στην ενίσχυση της ελληνικής ταυτότητας και εικόνας, καθώς και στη συστηματική ενδυνάμωση του ενδιαφέροντος και της ζήτησης για την Ελλάδα.

Σκοπός της Hellas North American Events Inc.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!