Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Έθνος]: Το… σύστημα πρόδωσε τον ΟΑΕΔ
[Έθνος]: Το… σύστημα πρόδωσε τον ΟΑΕΔ

[Έθνος]: Το… σύστημα πρόδωσε τον ΟΑΕΔ


Την ταλαιπωρία χιλιάδων εργαζομένων και ανέργων προκαλεί η δυσλειτουργία των πληροφοριακών συστημάτων του ΟΑΕΔ, με τις προστριβές μεταξύ των υπαλλήλων του Οργανισμού και των πολιτών να αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινότητας.

Τα συστήματα «πέφτουν» πολύ συχνά, τα δεδομένα των διαφόρων αιτήσεων για επιδόματα που αναγράφονται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ είναι πολλές φορές αρκετά διαφορετικά από αυτά που στην ουσία απαιτούνται από τους πολίτες, ενώ και η διασταύρωση στοιχείων με άλλους οργανισμούς του Δημοσίου είναι άκρως… προβληματική.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η εξυπηρέτηση του κοινού να γίνεται… μετ’ εμποδίων και με αρκετά νεύρα, με τους υπαλλήλους του Οργανισμού να… διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την κατάσταση αυτή, αποδίδοντας την ευθύνη στις ιδιωτικές εταιρείες που είναι υπεύθυνες για τη λειτουργία των πληροφοριακών συστημάτων.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Γιώργος Μακράκης δηλώνει στο «Εθνος» ότι «η υπομονή των εργαζομένων αλλά και των συναλλασσομένων με τον Οργανισμό έχει εξαντληθεί! Τα συνεχιζόμενα προβλήματα των πληροφοριακών μας συστημάτων δημιουργούν κάκιστη εντύπωση για την εικόνα του Οργανισμού και οδηγούν στα άκρα τις σχέσεις πολιτών και υπαλλήλων, χωρίς να υπάρχει καμιά ευθύνη των συναδέλφων, οι οποίοι έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με αγανακτισμένους πολίτες».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!