Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Έθνος]: Στα πρότυπα της Black Friday η e-βδομάδα προσφορών στο Ιντερνετ
[Έθνος]: Στα πρότυπα της Black Friday η e-βδομάδα προσφορών στο Ιντερνετ

[Έθνος]: Στα πρότυπα της Black Friday η e-βδομάδα προσφορών στο Ιντερνετ


Από σήμερα και για τέταρτη χρονιά ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου διοργανώνει την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου που θα διαρκέσει έως τις 7 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια αυτής πάνω από εκατό ελληνικά e-shops θα ανακοινώσουν ειδικές εκπτώσεις έως και κατά 70%, προσφορές ή μηδενικά μεταφορικά έξοδα για τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν τις συγκεκριμένες ημέρες.

Πλέον στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι υπάρχουν περίπου 5.000 ηλεκτρονικά καταστήματα κάθε μεγέθους και τζίρου, στα οποία άμεσα ή έμμεσα απασχολούνται περί τα 15.000 άτομα. Τα μεγαλύτερα από αυτά τα καταστήματα θεωρούνται πλέον απολύτως εφάμιλλα των αντίστοιχων του εξωτερικού, όπως επισημαίνει η Κατερίνα Φραϊδάκη, υποψήφια διδάκτωρ στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ερευνήτρια του ELTRUN, του μεγαλύτερου εργαστηρίου μεταξύ των ευρωπαϊκών οικονομικών πανεπιστημίων: «Κάθε χρόνο μετράμε την απόδοση περίπου 2.500 καταστημάτων βάσει συγκεκριμένων δεικτών.

Η εικόνα τους εμφανίζεται βελτιωμένη χρόνο με τον χρόνο. Ωστόσο υπάρχουν ακόμα προβλήματα» εξηγεί. Προσθέτει, πάντως, ότι η βελτίωση των δεικτών είναι μονόδρομος καθώς τα αρνητικά σχόλια μέσω των κοινωνικών δικτύων έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην εικόνα τους, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και η εμφάνισή τους μέσω των μηχανών αναζήτησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!