Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Έθνος]: Συγκέντρωση εργαζομένων τηλεοπτικών σταθμών έξω από τη Βουλή
[Έθνος]: Συγκέντρωση εργαζομένων τηλεοπτικών σταθμών έξω από τη Βουλή

[Έθνος]: Συγκέντρωση εργαζομένων τηλεοπτικών σταθμών έξω από τη Βουλή


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν δημοσιογράφοι, διοικητικοί υπάλληλοι και τεχνικοί της τηλεόρασης έξω από την είσοδο της Βουλής, όπου στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η Διάσκεψη των Προέδρων με αντικείμενο τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Σήμερα δημοσιογράφοι, διοικητικοί υπάλληλοι και τεχνικοί της τηλεόρασης,πραγματοποιούν τετράωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00.

Μετά από απόφαση των διοικητικών συμβουλίων της ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ, στη στάση εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι των τηλεοπτικών σταθμών ALPHA, ANTENNA, APT TV, EPSILON TV, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR, ΕΡΤ και ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

Οι εργαζόμενοι ζητούν αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης, διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας στα κανάλια τα οποία πρέπει να παραμείνουν ανοικτά, πλήρη αποκατάσταση των εργασιακών και κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων και άμεση υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Υπέρ του φάσματος της πολυφωνίας τάσσεται η Ένωση Συντακτών

Υπέρ του φάσματος της πολυφωνίας και εναντίον κάθε μορφής καρτέλ στην ενημέρωση επαναλαμβάνει ότι βρίσκεται η Ένωση Συντακτών και υπογραμμίζει την πάγια θέση της για διαφάνεια στην ιδιοκτησία των ΜΜΕ, ενάντια σε κάθε μορφή συγκέντρωσης, είτε αυτή οφείλεται στην πολιτική εξουσία, είτε προκαλείται από επιχειρηματικά παιχνίδια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!