Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Έθνος]: Σχοινάς: Η ελληνική οικονομία πρέπει να γυρίσει οριστικά σελίδα
[Έθνος]: Σχοινάς: Η ελληνική οικονομία πρέπει να γυρίσει οριστικά σελίδα

[Έθνος]: Σχοινάς: Η ελληνική οικονομία πρέπει να γυρίσει οριστικά σελίδα


«Ο τουρισμός τραβάει το κάρο της ελληνικής οικονομίας, αλλά πρέπει και η ελληνική οικονομία να αλλάξει οριστικά σελίδα για να διευκολύνει – αντί να επιβραδύνει – τον τουρισμό. Την ίδια ώρα που ο τουρισμός απογειώνεται, η ελληνική οικονομία συνεχίζει το δύσκολο δρόμο της ανάκαμψης» δήλωσε ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς στην ομιλία του στο πλαίσιο του 15ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη».

Ο κ. Σχοινάς επεσήμενα ότι «από εδώ κι εμπρός προέχει η συνεπής ολοκλήρωση του προγράμματος το 2018, η δημιουργία κλίματος επενδυτικής ασφάλειας και προβλεψιμότητας, η ειλικρινής πολιτική αντιστήριξη του συνολικού εγχειρήματος αλλά και η ιδιοκτησία της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας από τη κοινωνία.

Οι μεγάλες θυσίες των Ελλήνων τα τελευταία επτά χρόνια δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Βρισκόμαστε στο κατώφλι ελπιδοφόρων εξελίξεων με την επιστροφή στην ανάπτυξη ίσως να έρχεται και νωρίτερα του αναμενόμενου και με τη γρήγορη – όπως όλοι ελπίζουμε – ολοκλήρωση της β´ αξιολόγησης – που ξεκινάει αυτή την εβδομάδα – να συμπληρώνει τις σημαντικότερες μεταρρυθμιστικές εκκρεμότητες».

«Παρά τις δυσκολίες των τελευταίων ετών, ο ελληνικός Τουρισμός κατόρθωσε να διαφυλάξει την ανταγωνιστικότητα του τουριστικού προϊόντος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!