Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
33 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Έθνος]: Πρωτοβουλίες Τσίπρα στο κοινωνικό μέτωπο
[Έθνος]: Πρωτοβουλίες Τσίπρα στο κοινωνικό μέτωπο

[Έθνος]: Πρωτοβουλίες Τσίπρα στο κοινωνικό μέτωπο


Μπαράζ πρωτοβουλιών που θα δρομολογήσουν αποφάσεις του Αλέξη Τσίπρα για την άμεση προσέλκυση νέων ξένων επενδύσεων και την αναστροφή του κλίματος στην αγορά εργασίας και σε όλα τα πεδία της κοινωνικής πολιτικής, αναλαμβάνει από αυτή την εβδομάδα το Μέγαρο Μαξίμου.

Μπορεί το Μαξίμου να διατηρεί το βλέμμα στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για τη ρύθμιση του χρέους, ωστόσο το πρωθυπουργικό επιτελείο έχει ήδη λάβει εντολή της πλήρους ενασχόλησης με την εσωτερική κατάσταση και τα πολλαπλά ζητήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση οι πολίτες.

«Εχουμε δύο χρόνια μπροστά μας για τη… σύγκριση με τη ΝΔ μέσα στην κοινωνία. Αλλωστε από τη συζήτηση στη Βουλή αποδείχθηκε η ένδεια επιχειρημάτων της ΝΔ. Το μόνο επιχείρημα που χρησιμοποιεί είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις, ενώ η ΝΔ τις πιστεύει», τονίζει χαρακτηριστικά στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου, προβλέποντας δε, προοπτική εκτίναξης της οικονομίας από τη στιγμή που θα ξεπεραστούν τα τελευταία εμπόδια και θα σφραγιστεί η συνολική συμφωνία, η ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση και η έξοδος της χώρας στις αγορές σε άμεσο χρόνο.

«Η οικονομική συγκυρία είναι θετική και το επενδυτικό κλίμα, όπως επιβεβαιώθηκε και από το πρόσφατο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Πεκίνο, σαφώς ενισχυμένο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!