Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Έθνος]: Προθεσμία για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις μετάθεσης των εκπαιδευτικών
[Έθνος]: Προθεσμία για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις μετάθεσης των εκπαιδευτικών

[Έθνος]: Προθεσμία για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις μετάθεσης των εκπαιδευτικών


Εως τις 28 του μήνα καλούνται οι εκπαιδευτικοί, που ενδιαφέρονται, να καταθέσουν τις αιτήσεις μετάθεσής τους, δικαίωμα που έχουν και οι νεοδιόριστοι του σχολικού έτους 2016-17.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείο Παιδείας, από το τρέχον σχολικό έτος οι αιτήσεις μετάθεσης υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr).

Για τα μοριοδοτούμενα κριτήρια μετάθεσης, τα οποία αποτυπώνονται στο ηλεκτρονικό σύστημα, δεν απαιτείται αποστολή δικαιολογητικών, εφόσον υποβλήθηκαν κατά την επικαιροποίηση του προσωπικού φακέλου τους.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Παιδείας, στις 10-3-2017 θα γίνει ανακοίνωση των πινάκων από τις αρμόδιες Διευθύνσεις με τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, κλάδο, ειδικότητα και μονάδες μετάθεσης κατά κριτήριο και στο σύνολό τους) των αιτουμένων μετάθεση εκπαιδευτικών.

Από 13-3-2017 μέχρι και 15-3-2017 θα υποβάλλονται ενστάσεις και θα μπορεί στο διάστημα αυτό να γίνει διόρθωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην περίπτωση δικαίωσης από τα αρμόδια ΠΥΣΠΕ τυχόν υποβληθεισών ενστάσεων από τους ενδιαφερόμενους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!