Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Έθνος]: Ποιοι κρύβονται πίσω από τη μεγάλη ληστεία στον ΕΟΠΥΥ;
[Έθνος]: Ποιοι κρύβονται πίσω από τη μεγάλη ληστεία στον ΕΟΠΥΥ;

[Έθνος]: Ποιοι κρύβονται πίσω από τη μεγάλη ληστεία στον ΕΟΠΥΥ;


Πανάκριβα νοσοκομειακά και αντιρετροΐκά φάρμακα η λεία των πάνοπλων κουκουλοφόρων, οι οποίοι εισέβαλαν τη Δευτέρα το βράδυ στην κεντρική αποθήκη του Οργανισμού, στο Ρέντη.

Σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με το ποιος κρύβεται πίσω από τη μεγάλη ληστεία στην κεντρική φαρμακαποθήκη του ΕΟΠΥΥ, που σημειώθηκε τη αργά το βράδυ της Δευτέρας έχει δημιουργήσει στις διωκτικές αρχές, το είδος των φαρμάκων που θέλησαν να αρπάξουν οι ληστές.

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Λουράντος: «Δεν πρόκειται για μια απλή ληστεία. Είμαι βέβαιος ότι σκοπός των κακοποιών ήταν να πουλήσουν τη “λεία τους” στη μαύρη αγορά του φαρμάκου στο εξωτερικό, σε τιμές διπλάσιες και τριπλάσιες από ότι πωλούνται εδώ».

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Φαρμακοποιών «πρόκειται για την κεντρική αποθήκη του ΕΟΠΥΥ και τα φαρμακευτικά σκευάσματα που εκλάπησαν χορηγούνται μόνο σε νοσοκομεία και αφορούν συγκεκριμένες σοβαρές και χρόνιες παθήσεις. Δεν διατίθενται στο λιανεμπόριο , αφού πέρα το ότι πρόκειται για ειδικευμένα προϊόντα η τιμή αγοράς τους είναι πολύ υψηλή.».

Το χρονικό της μεγάλης ληστείας

Οι τρεις κουκουλοφόροι ένοπλοι ληστές οι οποίοι εισέβαλαν λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ της Δευτέρας στην κεντρική φαρμακαποθήκη του ΕΟΠΥΥ, επί της οδού Πειραιώς στο Ρέντη, είχαν οργανώσει και εκτέλεσαν άψογα το σχέδιο τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!