Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Έθνος]: Παρών ο σύμβουλος του Τραμπ στο συνέδριο της ΚΕΔΕ
[Έθνος]: Παρών ο σύμβουλος του Τραμπ στο συνέδριο της ΚΕΔΕ

[Έθνος]: Παρών ο σύμβουλος του Τραμπ στο συνέδριο της ΚΕΔΕ


Εκπληξη προκάλεσε χθες στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη η απρόσμενη παρουσία του συμβούλου και στενού συνεργάτη του Τραμπ, Γιώργου Παπαδόπουλου, ο οποίος μάλιστα είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο περιθώριο των εργασιών.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, σύμβουλος του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και γεωστρατηγικής με έμφαση σε θέματα Ενέργειας, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου έλκει την καταγωγή του, προσκεκλημένος του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη. Χωρίς το όνομά του να περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του συνεδρίου, ο κ. Παπαδόπουλος κλήθηκε στο βήμα από τον κ. Πατούλη και απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, στον οποίο χαρακτήρισε την ελληνοαμερικανική κοινότητα ως γέφυρα ανάμεσα στις ΗΠΑ και στον Ελληνισμό.

«Ο Ελληνισμός μεγαλούργησε στις ΗΠΑ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου» είπε και σημείωσε ότι οι ΗΠΑ προσβλέπουν σε μια στενή σχέση με την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, τονίζοντας ότι «οι δύο χώρες ήταν, είναι και θα παραμείνουν φίλοι και σύμμαχοι». Ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος συνοδευόταν από Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες και μέλη της ομογένειας, παρακολούθησε το σύνολο της πρώτης ημέρας του συνεδρίου της ΚΕΔΕ, μακριά από τις θέσεις των επισήμων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!