Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Έθνος]: Παππάς: Η ΝΔ σήμερα να κάνει ύστατη προσπάθεια για συγκρότηση του ΕΣΡ
[Έθνος]: Παππάς: Η ΝΔ σήμερα να κάνει ύστατη προσπάθεια για συγκρότηση του ΕΣΡ

[Έθνος]: Παππάς: Η ΝΔ σήμερα να κάνει ύστατη προσπάθεια για συγκρότηση του ΕΣΡ


«Εδώ και πάρα πολύ καιρό εξελίσσεται ένα γαϊτανάκι πιέσεων προς τους δικαστές. Είναι καλό για τη δημόσια συζήτηση να απέχουμε από τις όποιες υπόνοιες αφορούν την προσωπική ζωή του οποιουδήποτε και να συζητάμε για την ουσία» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας τη χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

«Η ΝΔ έχει πέσει σε μια διπλή παγίδα, στη γραμμή της μη συγκρότησης του ΕΣΡ και αποκλίνει από το συνταγματικό της καθήκον να δημιουργήσει συναινέσεις. Πολλοί, νομίζουν και ευελπιστούν ότι αυτό που δεν κατάφεραν με την ψήφο, θα το καταφέρουν με τους δικαστές. Η κυβέρνηση σέβεται τη Δικαιοσύνη και με βάση ειλημμένες αποφάσεις του ΣτΕ πορευόμαστε. Ολοκληρώσαμε έναν διαγωνισμό και είμαστε στο τελικό στάδιο αδειδότησης. Η αξιωματική αντιπολίτευση οφείλει να προσαρμοστεί σε αυτή την πραγματικότητα» συμπλήρωσε ο υπουργός μιλώντας στην ΕΡΤ.

Απαντώντας στις αιτιάσεις περί προσπαθειών εκβιασμού της Δικαιοσύνης, είπε ότι οποιοσδήποτε πολίτης παρακολουθεί τις ειδήσεις θα δει ότι, δελτία ειδήσεων τώρα έχουν πέσει με εμβρίθεια πάνω στο θέμα της αδειοδότησης και ασχολούνται με συγκεκριμένες υποθέσεις δικαστών, όπως τις προηγούμενες ημέρες σε σχέση με τον πρόεδρο του ΣτΕ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!