Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Έθνος]: Πάνω από 3,7 εκατ. «προσφέρει» η Egypt Air στην ελληνική οικονομία
[Έθνος]: Πάνω από 3,7 εκατ. «προσφέρει» η Egypt Air στην ελληνική οικονομία

[Έθνος]: Πάνω από 3,7 εκατ. «προσφέρει» η Egypt Air στην ελληνική οικονομία


Τα 3,7 εκατομμύρια ευρώ ξεπερνά η συνεισφορά της Egypt Air στην ελληνική οικονομία.

Αυτό επεσήμανε κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής ενημέρωσης ο περιφερειακός διευθυντής της εταιρίας για την Ελλάδα και την Κύπρο, Σαλάχ Ταουφί.

Η εταιρία, η οποία συνδέει την Ελλάδα με την Αίγυπτο εδώ και εξήντα χρόνια, εκτελεί σήμερα δύο πτήσεις την ημέρα μεταξύ Αθήνας και Καΐρου και δύο εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Αλεξάνδρειας.

Επιπλέον το περασμένο καλοκαίρι δρομολόγησε συνολικά 42 έκτακτες πτήσεις για τη σύνδεση του Καΐρου με τη Σαντορίνη, ενώ από την επόμενη χρονιά ενδέχεται να προσθέσει και εποχικές πτήσεις για τη Μύκονο.

Σύμφωνα με τον κ. Ταουφί, συνολικά τη χρονιά 2016-2016 η Egypt Air μετέφερε πάνω από 97.000 επιβάτες από και προς την Ελλάδα, ενώ στα μελλοντικά σχέδιά της – ίσως και από το επόμενο καλοκαίρι – βρίσκεται και η απευθείας σύνδεση του Καΐρου με τη Θεσσαλονίκη.

Η πτήση επρόκειτο να ενταχθεί στο πρόγραμμα της εταιρίας από το καλοκαίρι του 2016 αλλά τελικώς κρίθηκε ότι η συγκυρία δεν ήταν κατάλληλη. Όταν ξεκινήσει το δρομολόγιο θα εκτελείται τέσσερεις φορές την εβδομάδα και θα είναι τακτικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!