Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Έθνος]: Νέα διάσκεψη σε νοσηρό κλίμα
[Έθνος]: Νέα διάσκεψη σε νοσηρό κλίμα

[Έθνος]: Νέα διάσκεψη σε νοσηρό κλίμα


Σε νέα κρίσιμη διάσκεψη επρόκειτο να συνέλθουν απόψε -σύμφωνα με πληροφορίες- οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, ενώ το κλίμα διαμορφώνεται όλο και βαρύτερο, αποκτώντας και νοσηρές πλέον διαστάσεις.

Η τρίτη ουσιαστικά διάσκεψη, που μπορεί να αποδειχθεί και? «φαρμακερή» (αναμένεται να ξεκαθαρίσει όλα τα τυπικά ζητήματα για το κατά πόσον θα προχωρήσει η εξέταση της ουσίας της υπόθεσης στα συνταγματικά προβλήματα), συγκαλείται ένα 24ωρο πριν να συνέλθει μία άλλη διάσκεψη, αυτή των προέδρων της Βουλής, σε μία προσπάθεια να συγκροτηθεί το ΕΣΡ, και εν μέσω των έντονων πολιτικών αντιπαραθέσεων που έχουν ήδη προκληθεί γύρω από το ζήτημα αυτό, αλλά και σχετικά με την τροπολογία που κατατέθηκε και αποσύρθηκε προσωρινά για τα κανάλια που απειλούνται να κλείσουν.

Στο μεταξύ, ένα μέλος του δικαστηρίου εισήχθη χθες στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο και αναμένεται να αντικατασταθεί από ένα εκ των δύο αναπληρωματικών που μετέχουν στη σύνθεση.

Αντεγκλήσεις

Οι 30 ανώτατοι δικαστές (οι 25 έχουν δικαίωμα ψήφου) θα συνεδριάσουν υπό τη «βαριά σκιά» των αλλεπάλληλων αντεγκλήσεων, των γνωστών παραιτήσεων κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!