Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Έθνος]: Μοσκοβισί: Θα αρχίσουμε τη συζήτηση για το χρέος στο Eurogroup
[Έθνος]: Μοσκοβισί: Θα αρχίσουμε τη συζήτηση για το χρέος στο Eurogroup

[Έθνος]: Μοσκοβισί: Θα αρχίσουμε τη συζήτηση για το χρέος στο Eurogroup


Θα προσπαθήσουμε να σχεδιάσουμε τι θα γίνει μεσοπρόσθεσμα με το ελληνικό χρέος δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι η συνεδρίαση του Eurogroup στις 5 Δεκεμβρίου θα μπορούσε να είναι μια σημαντική και θετική για την Ελλάδα. Παράλληλα τάχθηκε υπέρ της παραμονής του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.

«Θέλουμε μια ισχυρή Ελλάδα στο πυρήνα της Ευρωζώνης», ανέφερε ο Μοσκοβισί, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Θα αρχίσουμε τη συζήτηση για το χρέος στο Eurogroup της Δευτέρας. Κι αυτό σημαίνει φυσικά τα βραχυπρόθεσμα μέτρα, αλλά και να προσπαθήσουμε να σχεδιάσουμε τι μπορεί να γίνει μεσοπρόθεσμα αλλά να εφαρμοστεί στο τέλος του προγράμματος. Ελπίζω αυτή η συζήτηση να είναι όσο πιο ολοκληρωμένη και εποικοδομητική γίνεται» ανέφερε ο Π.Μοσκοβισί υπογραμμίζοντας πως η συνεδρίαση του Eurogroup είναι πάντα με την Ελλάδα.

«Θέλουμε μια ισχυρή Ελλάδα, στον πυρήνα της Ευρωζώνης, ανέφερε επισημαίνοντας πως η συνεδρίαση της Δευτέρας είναι σίγουρα μία από τις κρίσιμες συναντήσεις στην οποία θα αποτιμήσουμε την πρόοδο και θα προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα ή θα σταθμίσουμε αν δεν είμαστε ακόμα εκεί και θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο» είπε ο Ευρωπαίος Επίτροπος, και συμπλήρωσε: «Ελπίζουμε ότι μπορεί να είναι μια σημαντική και θετική συνεδρίαση, για την Ελλάδα, για το ελληνικό πρόγραμμα και για τις συζητήσεις για το ελληνικό χρέος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!