Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Έθνος]: Ο Μαρτίνης δεν έπεισε για τα μειωμένα νοσήλια
[Έθνος]: Ο Μαρτίνης δεν έπεισε για τα μειωμένα νοσήλια

[Έθνος]: Ο Μαρτίνης δεν έπεισε για τα μειωμένα νοσήλια


Προφυλακιστέος εκ νέου κρίθηκε ο πρώην κραταιός άνδρας του Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέας Μαρτίνης, αυτήν τη φορά για την υπόθεση των νοσηλίων του νοσοκομείου και συγκεκριμένα για το αδίκημα της απιστίας που αντιμετωπίζει σε βάρος του Ντυνάν, το οποίο φέρεται ότι ζημίωσε με τις πράξεις του.

Ο Α. Μαρτίνης, ανήμερα την ονομαστική του εορτή, βρέθηκε έξω από το γραφείο του ανακριτή διαφθοράς, Ν. Τσιρώνη, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση των εκπτωτικών νοσηλίων που παρείχε το νοσοκομείο όχι σε οικονομικά ασθενείς, όπως ορίζεται από την ιδρυτική του πράξη, αλλά σε οικονομικά επιφανείς και πολιτικά ισχυρούς νοσηλευόμενους, αφού από τις… κλίνες του πέρασαν πρώην πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές, γενικοί γραμματείς, αλλά και δημοσιογράφοι, οι οποίοι πλήρωναν «ψίχουλα» αντί του λογαριασμού που έπρεπε να καταβάλουν, με εντολή Α. Μαρτίνη.

Το νοσοκομείο ελέγχθηκε για την τριετία 2007-2010 και βρέθηκε «υπόλογο» για εκπτώσεις σε νοσήλια ύψους 1,75 εκατ. ευρώ.

Στο πόρισμα που εμπεριέχεται στη δικογραφία, καταγράφονται συνολικά 8.106 περιπτώσεις δωρεάν ή εκπτωτικής νοσηλείας, με κόστος 22 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, από όλες αυτές τις περιπτώσεις -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- 51 πρόσωπα είχαν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν και δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις για να νοσηλευτούν δωρεάν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!