Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Έθνος]: Καραμανλής για Βατοπέδι: «Το φως στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι»
[Έθνος]: Καραμανλής για Βατοπέδι: «Το φως στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι»

[Έθνος]: Καραμανλής για Βατοπέδι: «Το φως στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι»


Στη σημερινή αθωωτική ετυμηγορία του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου αναφέρονται σε ανακοινώσεις τους ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανής και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσόπουλος, μιλώντας για μεθοδεύσεις και συκοφαντίες που κατέπεσαν.

«Η σημερινή ετυμηγορία κλείνει μια μεγάλη πληγή», αναφέρει ο κ. Καραμανλής, και «αποκαλύπτει το μέγεθος της αθλιότητας στην υπόθεση Βατοπεδίου. Αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις που μετήλθαν ύποπτα και ταπεινά συμφέροντα, ιδιωτικά και μικροπολιτικά, για να σκηνοθετήσουν τη σκευωρία. Ο στόχος προφανής: Να πληγεί με κάθε τρόπο η τότε κυβέρνηση. Συκοφαντώντας, σπιλώνοντας, ταλαιπωρώντας για χρόνια αθώους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Ζημιώνοντας τη χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική περίοδο».

Προσθέτει, δε, ότι η απόφαση του δικαστηρίου «αποκαθιστά την αλήθεια και την τιμή των προσώπων που τόσο άδικα κατηγορήθηκαν. Αφήνει βαρύτατα εκτεθειμένους όσους εμπνεύστηκαν και εκτέλεσαν το ανέντιμο εγχείρημα. Έστω και αργά, το φως στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι».

Για «συκοφαντίες και άθλιες μεθοδεύσεις» που κατέπεσαν και για κατασκευή της υπόθεσης «από κέντρα που είχαν συμφέρον να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή, μέσω σπίλωσης των στενότερων συνεργατών του», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρεται και στον Γιάννη Αγγέλου λέγοντας: «Κρίμα που ο φίλος μου Γιάννης Αγγέλου δεν έζησε να νιώσει αυτήν τη δικαίωση».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!