Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Έθνος]: Ερωτικό θρίλερ με ανατροπές
[Έθνος]: Ερωτικό θρίλερ με ανατροπές

[Έθνος]: Ερωτικό θρίλερ με ανατροπές


Ένας κατά συρροήν δολοφόνος απάγει μια γυναίκα που κάθεται αμέριμνη στο πάρκο. Κάπως έτσι ξεκινά το συναρπαστικό ερωτικό θρίλερ του Άνταμ Σάιντλ, «Φοβάσαι;» που παρουσιάζεται, από τις 23 Οκτωβρίου, στο θέατρο «Ιλίσια-Βολανάκης».

Ένας κατά συρροήν δολοφόνος απάγει μια γυναίκα που κάθεται αμέριμνη στο πάρκο. Την ναρκώνει και την μεταφέρει στο υπόγειο του σπιτιού του. Θα γίνει η Νάνσυ το δωδέκατο θύμα του Μπίλ; Ή, αυτή η βίαιη συνάντηση θα αλλάξει τη ζωή και των δύο; Στο συναρπαστικό ερωτικό θρίλερ του Άνταμ Σάιντλ, «Φοβάσαι;» ο θεατής, μαζί με τους πρωταγωνιστές του, δοκιμάζει τα ρευστά όρια ανάμεσα στο κανονικό και στο νοσηρό, στο κωμικό και στο απαγορευμένο. Μέσα από συνεχείς ανατροπές, όπου καταλυτικό ρόλο αποκτά η απρόβλεπτη γειτόνισσα τους Τζόαν, διαπιστώνουμε πως η επιθυμία για ανθρώπινη επαφή και αγάπη αντιπαλεύει φόβους, τραύματα και ενοχές.

Η δομή του εργου είναι κινηματογραφική, οι σκηνές εναλλάσσονται με ρυθμούς ονείρου. Οι ήρωες επιζητούν μια συμπυκνωμένη εμπειρία ζωής και τη βιώνουν ακραία, χωρίς διακυμάνσεις. Απόλυτα και κυριολεκτικά εκτελούν όσα υποσχέθηκαν ο ένας στον άλλο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!